Міський голова Андрій Райкович закликав містян вчасно розраховуватися за спожиті комунальні послуги

Понеділок, 6 липня 2020 14:26

Населення є одним з найбільших споживачів комунальних послуг. Саме від вчасно оплачених коштів за отримані послуги залежить ефективна і якісна робота підприємств-надавачів таких послуг, що в свою чергу є запорукою комфорту та сприятливих умов життя мешканців нашого міста. Про це йшлося під час апаратної наради з керівниками виконавчих органів міської ради сьогодні, 06 липня.

- Карантин притишив нашу увагу стосовно боргів за комуналку. Особливо мене турбує сплата за спожите тепло. “Теплоенергетик” має великі борги! І восени нас ніхто не почує, коли треба буде включати газ. В центрі немає жодних рухів щодо тих постанов, про які кричать території. Нам згадають про борги за 20 років. А це сотні мільйонів, - зауважив Андрій Райкович.

Очільник міста  звернувся  до кропивничан, споживачів теплової енергії,  терміново погасити існуючу заборгованість за послуги з централізованого опалення.

- Знаю, що важко з фінансами, але за літо треба гасити. Інакше взимку тепла не буде. Звертаюсь до “Теплоенергетика”, не сидіть і не чекайте “манни з неба”. Працюйте з абонентами! Якщо ви кризові менеджери, то продемонструйте свої здібності. Господарювати за бюджетні кошти - одна історія, а самостійно заробити, зекономити, провести оптимізацію виробництва - такі кроки ефективні, - наголосив міський голова.

Фото: https://brovary.net.ua

Усі новини