Мешканці селища Нового висловлюють незадоволення затягуванням процедури приєднання до Кропивницького

Вівторок, 19 листопада 2019 13:51

Сьогодні, 19 листопада, розпочала свою роботу дев’ятнадцята сесія міської ради Кропивницького. Перед початком сесійного засідання громадяни – мешканці міста, мають можливість донести до депутатів міської ради і всієї громади обласного центру важливу, з їхньої точки зору, інформацію, порушити актуальну проблему чи запропонувати до втілення у життя цікаву пропозицію.

Новенчанка Алла Свінціцька висловила з трибуни міської ради незадоволення мешканців селища затягуванням процесу приєднання  їхньої громади до Кропивницького.

- Мешканці селища Нового давно і чітко під час проведення громадських слухань висловили свою позицію, - наголосила Алла Свінціцька. - Люди проголосували за приєднання до Кропивницького. У мене  в паспорті записано, що ми проживаємо у Кропивницькому. Не розумію причин затягувати вирішення цього питання. У той же час, деякі новенські депутати та селищний голова  зволікають із прийняттям рішень, на які давно очікує громада. Можливо через те, що вони ще не всі свої питання вирішили.

Новенчанка закликала міську раду Кропивницького не затягувати з розглядом актуального для селища і міста питання: затвердити узгоджений текст спільного меморандуму і проголосувати остаточне рішення про приєднання.

Усі новини