Майстер пензля Народний художник України Михайло Надєждін відзначає свій 85-літній ювілей!

Понеділок, 18 травня 2020 16:30

Заслужений діяч мистецтв України, Народний художник України, Лауреат премії Осмьоркіна  Михайло Надєждін відзначає сьогодні свій 85-літній ювілей.

Свою творчу діяльність Михайло Надєждін почав у 1962 році. За цей став учасником багатьох всеукраїнських та міжнародних художніх виставок. Його твори зберігаються в Національному Художньому та інших  музеях України, приватних збірках.

Сьогодні заступник міського голови Олександр Мосін та начальниця управління культури міської ради Анна Назарець, за дорученням міського голови Андрія Райковича завітали в гості до ювіляра  з  вітальним листом та подарунками. 

- Михайло Надєждін справді наш, народний художник, - відзначив Олександр Мосін. - В його роботах так багато любові до рідної землі, до України. Розвиток українського сучасного образотворчого мистецтва неможливо уявити без його творів, які по праву належать до скарбниці світової художньої культури. Творчий внесок майстра у розвиток національної культури, щоденна подвижницька праця на ниві української культури заслуговують на слова щирої вдячності.

Міська рада міста Кропивницького, від імені всієї громади міста бажає митцю міцного здоров`я, життєвого оптимізму, творчої наснаги і бадьорості.

Усі новини