Майбутні підприємці Кропивницького отримали можливість відпочивати і навчатися у “Літній школі бізнес-лідерства”

Вівторок, 6 червня 2017 19:14

Сьогодні, 06 червня, у Кропивницькому запрацювала "Літня школа бізнес-лідерства". Кропивницькі школярі отримали можливість відпочиваючи у пришкільному таборі одночасно опановувати складне і багатогранне мистецтво  бізнесу, формувати уміння працювати командою.

У відкритті школи взяли участь секретар міської ради Андрій Табалов і заступник міського голови Наталія Дзюба. Бізнес-школи працюватимуть із 02 по 22 червня у двох загальноосвітніх закладах міста: НВО №16 та ЗОШ №4. У навчальному плані літньої школи підприємництва - iнтерактивний прикладний бізнес-курс, розробка, супроводження та  захисту власних бiзнес-планiв, реальне наповнення кейсу бiзнес-пропозицій, командна гра на  бiзнес-симуляторі ViAL+. 

Основною формою занять для юних бізнесменів стане квест, а необхідні теоретичні знання вони черпатимуть із дистанційних лекцій від викладачів  КНЕУ iменi Вадима Гетьмана.

- Лiтнi канiкули мають бути наповненими  пізнавальними для дітей заходами, щоб вони мали можливість отримати корисні знання, - відзначив у своєму вітальному слові до учасників бізнес-школи Андрій Табалов. – Для когось бізнес стане майбутньою професією, хтось обере інший життєвий шлях, але таке навчання стане доброю школою. Колись і  я почав свій шлях у бiзнес-освiтi зi «Школи юних менеджерiв», і отримані там знання з економiки, англiйської, інших предметів суттєво допомогли мені у подальшому. Тож «Лiтня школа бiзнес-лiдерства», цілком можливо, стане для когось стартом його підприємницької  кар’єри.

Фото: Дар'я Барвінок

Усі новини