Маленькі пацієнти дитячої лікарні у Кропивницькому теж стали учасниками літніх таборів

Вівторок, 4 червня 2019 20:31

Сьогодні, 4 червня, у Кропивницькому, в обласній дитячій лікарні стартувала благодійна акція для маленьких пацієнтів. Літнє свято малюкам, які перебувають на лікуванні влаштували за ініціативи обласної та міської влади спільно з управлінням освіти міської ради.

Двічі на тиждень впродовж двадцяти днів – терміну літніх пришкільних таборів у Кропивницькому, дітей відвідуватимуть працівники закладів позашкільної освіти та центрів естетичного виховання. Для маленьким пацієнтів проводитимуть різноманітні майстер-класи з виготовлення оберегів, браслетів, квітів з гофрованого паперу, орігамі, уроки акторської майстерності, інтелект-шоу та багато цікавого.

Першими до педіатричного відділення завітали педагогічні працівники Кропивницької станція юних техніків на чолі з керівником Веронікою Сурмач та спеціалістом управління освіти міської ради Ганною Ткач.

Керівник гуртка-методист Мілада Федорова провела з дітьми фрагмент гурткового заняття, на якому діти малювали «Чарівну лелеку» – національний символ миру і добробуту. Кольорові олівці для майстер-класу люб'язно надав благодійний фонд «Майбутнє за молоддю». Не менш цікавим заняттям для дітей стало виготовлення сувеніру із глини “Фортечна зірка” під керівництвом народного майстра України Вікторії Пухинди.

- Діти отримали справжнє задоволення від спілкування та цікавих майстер-класів, а позитивний настрій та оптимізм це перший крок на шляху до одужання, - підкреслила Ганна Ткач.

Усі новини