Лікарня швидкої медичної допомоги у Кропивницькому перетворюється на сучасний заклад охорони здоров’я

Середа, 1 липня 2020 16:30

Сьогодні, 01 липня, заступник міського голови Наталія Дзюба спільно із заступником начальника управління охорони здоров'я міської ради Ларисою Кудрик проінспектували хід та якість виконання ремонтних робіт травматологічного пункту Кропивницької лікарні швидкої медичної допомоги.

На даний момент у закладі завершуються роботи з облаштування приміщення. Працюють чотири бригади робітників, аби до кінця місяця, відповідно до вставленого терміну, повністю закінчити ремонт.

У відремонтованому приміщенні вже замінені вікна, вентиляційна система, у майбутньому рентгенкабінеті встановлені спеціальні броньовані двері із дотриманням усіх стандартів якості. Сьогодні робітники облаштовували пандус. Із міського бюджету на ремонт травматологічного пункту вже освоєно 1,100 мільйона гривень.

За словами Наталії Дзюби, за кошти міського бюджету в травматологічне відділення лікарні також закуплено сучасний рентгенапарат. Його планують встановити по завершенню реконструкції приміщення.

- Травматологічний пункт надає невідкладну допомогу з 1982 року. Від цього часу капітального ремонту приміщення ще не було. Ми вдячні за увагу до галузі охорони здоров'я міському голові Андрію Райковичу та за  підтримку депутатського корпусу Кропивницького. Ремонт травматологічного відділення - це особиста ініціатива очільника міста, - підкреслив директор ЛШМД Руслан Іванов. - Нам був вкрай необхідний сучасний рентген апарат для точної діагностики хворих. Він працюватиме цілодобово, а рентгенсвітлини друкуватимуться за сучасними технологіями.

У планах головного лікаря за власні кошти закладу  відремонтувати операційну, післяопераційну кімнату та гіпсову перев’язочну.

Руслан Іванов продемонстрував частково оновлену покрівлю адміністративного корпусу лікарні, а також свіжоасфальтовану внутрішньодворову дорогу біля хірургічного відділення за благодійні кошти лікарні.

Наталія Дзюба під час візиту поцікавилася і питанням виплати заробітної плати медичним працівникам  лікарні швидкої медичної допомоги.

- На даний час заробітна плата у закладі  виплачується вчасно, - наголосив Руслан Іванов.

Усі новини