Кропивницьку молодь запрошують до віртуального діалогового майданчика

Четвер, 28 січня 2021 12:21

ГО Агенція сталого розвитку “Хмарочос” спільно з управлінням молоді та спорту Кропивницької міської ради, британською радою в Україні, ГО “Молодіжний центр Кіровоградської області” запрошує молодь до віртуального діалогового майданчика.

Захід проходитиме у рамках програми “Активні громадяни”.

У вівторок, 02 лютого, із 13.00 до 17.15 триватимуть прямі ефіри на сторінці Агенції сталого розвитку “Хмарочос”. Лінки на ефіри будуть опубліковані 01 лютого на сторінці в мережі Фейсбук.

Online Youth Kropyvnytskyi Smart City Day “ТОЧКИ ДОТИКУ” - віртуальний діалоговий майданчик, який стане простором для дружніх розмов про роль молоді та молодіжного активізму у місті та громаді, розвиток молодіжної політики та молодіжних просторів.

На гостьових майданчиках своїм досвідом молодіжних ініціатив та проєктів поділяться громадські діячі та діячки з Кропивницького, а онлайн-включення з громад Кіровоградщини та України надихнуть успішними молодіжними практиками. Зокрема молодь дізнається, як створити молодіжний центр у своєму місті.

- Карантинні обмеження змушують нас працювати в новому форматі, але життя продовжується, місто розвивається, молодь генерує свої ідеї щодо розвитку молодіжної політики Кропивницького. Ми підтримуємо цю ініціативу. На запропонованому заході будуть обговорені та окреслені національні вектори у молодіжній політиці, що відображаються і на місцевому рівні. Представники всеукраїнського молодіжного центру  поділяться досвідом з реалізації потенціалу молоді, координації й мережування молодіжної інфраструктури по всій країні, - зазначила заступниця начальника управління молоді та спорту Катерина Черкасська.

У програмі заходу - презентація конкурсу “Молодіжна столиця України” Оголошення результатів опитування молоді Кропивницької громади. Інформаційно-мотиваційний бонус - знайомство з можливостями для молоді, які відкриває Британська рада в Україні в рамках Програми “Активні громадяни”.

Подія у мережі фейсбук за посиланням: https://www.facebook.com/events/3736442709735902

Усі новини