Кропивницький успішно долучився до відзначення Дня вуличної музики

Понеділок, 22 травня 2017 10:07

Кропивницький вперше долучився до  Дня Вуличної Музики. 20 травня вулиці Дворцова та Архітектора Паученка перетворилися на концертні майданчики.

Понад 30 колективів, і професійних, і аматорських, і учнівських з усіх шкіл естетичного виховання обласного центру стали учасниками вуличних концертів на трьох локаціях: біля краєзнавчого музею, “під парасольками” та поряд із пам’ятником трамваю. Вже від 14.00 більше, ніж у 40 містах України одночасно залунала музика на відкритих сценах.

Чи не найбільше глядачів зібралося на першій локації, адже тут радували своєю творчістю учні і колективи закладів музичної освіти. Вдячні глядачі на жалкували оплесків, нагороджуючи талановитих юних вихованців. Свято музики тривало до 22.00 і кропивничани мали можливість активно підтримати свої улюблені гурти: “Чорне Сяйво”, “Ексампей”, “Сонце Чорнозем”, “Скотч”, “Ефiр”, “Босонiж”, “Come Ua”, “Каменярi”, “ТSA”, “Десь Чули”, “Well”, “Tetrys”, “Anatomy of Elements”, “Know How”, “Malinkin” иа інші.

Незважаючи на мінливу погоду, перший у Кропивницькому День Вуличної Музики пройшов з успіхом і є сподівання, що стане традиційним для міста, відзначив організатор свята Дмитро Таращук. 

Усі новини