Кропивницький Центр комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю отримує нові можливості для розвитку

П'ятниця, 7 квітня 2023 17:21

Центр комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю змінює свій статус із районного на міський. Така реформа дозволить розширити у закладі спектр надання реабілітаційних та соціальних послуг мешканцям Кропивницької громади, ефективно використовувати його потенціал.

На цьому наголосив секретар Кропивницької міської ради Олег Колюка у своєму слові перед депутатами Фортечної районної ради під час сесійного засідання сьогодні, 07 квітня.

- Реформи, які відбулися у соціальній сфері Кропивницького дозволили сконцентрувати менеджмент соціальних послуг в одному центрі, - відзначив Олег Колюка. – У свою чергу це сприятиме розвитку закладу, його ефективнішому фінансуванню. Сьогодні Центр активно працює із внутрішньо переміщеними громадянами – це важлива загальноміська ділянка роботи в обласному центрі.

Депутати Фортечної районної у місті Кропивницькому ради підтримали реформацію і прийняли рішення про вихід зі складу засновників комунального закладу та передати міській раді усі повноваження, права та обов’язки засновника Центру комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю.

Усі новини

Материнське серце захищає
Середа, 8 травня 2024 17:34