Кропивницький та Львів розпочали співпрацю щодо промоції обох міст

Четвер, 9 липня 2020 14:51

Цьогоріч Кропивницький долучився до участі у проєкті “Дружні міста”, який минулого року започаткувала Львівська міська рада. Головна мета проєкту - розвиток товариських взаємовідносин між містами України та обмін соціальною рекламою.

Стартував проєкт у вересні 2019 року, коли відділ промоції Львівської міської ради звернувся до 23 міст України, з проханням підтримати ініціативу Львівської міської ради та розмістити у цих містах білборди та сіті-лайти з рекламою Львова. Гарантією цієї співпраці Львівська міська рада визначила умови забезпечення виконання зобов'язань щодо розміщення у Львові такої ж кількості площин із соціальною рекламою щодо промоції цих міст.

Управління містобудування та архітектури міської ради Кропивницького та Львівська міська рада продовжують свою співпрацюю у питаннях культурної спадщини та промоції.  Так, в рамках проєкту “Дружні міста” у липні 2020 року у Львові та Кропивницькому було розміщено по 3 білборди з рекламою кожного з міст.

- Для Кропивницького участь у проєкті є дуже важливим кроком з точки зору промоції та брендування не тільки на локальному рівні, а й в загальнонаціональних масштабах, - розповів головний спеціаліст відділу з охорони культурної спадщини міської ради Кропивницького Володимир Поповічев. - Ми гордимося співпрацею з Львівською міською радою та сподіваємось, що вона буде продуктивною для обох міст.

Усі новини