Кропивницький прийматиме 6-у Академію інтегрованого розвитку міста

Вівторок, 23 жовтня 2018 16:13

Темою Академії у Кропивницькому стане стала мобільність та її роль у плануванні міського розвитку. Учасники Академії проведуть урбаністичний аналіз обраної території міста та визначать перспективи для розвитку різних сфер за умови якісного планування сталої мобільності.

Упродовж двох днів, 25-26 жовтня, проект «Інтегрований розвиток міст в Україні», що реалізовується Deutsche Gesellschaft für internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH, у співпраці з Міською радою міста Кропивницький проведуть 6-у Всеукраїнську академію інтегрованого розвитку міст.

Академія інтегрованого розвитку міст – це дводенна практична конференція, яка має на меті посилення співпраці між містами України, обмін досвідом та обговорення подальших перспектив міського розвитку з представниками державних органів влади.

Доповідачі з України, Німеччини та Швейцарії представлять основні засади сталої мобільності, її зв’язок із розвитком міста та розкажуть про успішні приклади якісних змін, які стали можливими завдяки розробці планів сталої мобільності. У робочих групах учасники спільно з фаховими менторами проведуть урбаністичний аналіз обраної території міста та визначать перспективи для розвитку екології, економіки та соціальної сфери за умови якісного планування сталої мобільності.

Програма конференції: https://www.giz.de/en/downloads_els/Programe.pdf

До участі в Академії запрошуються представники органів місцевої влади, профільні фахівці та активісти, які працюють над плануванням розвитку міста та сталої міської мобільності.

Участь в Академії є безкоштовною, витрати на проживання та харчування беруть на себе організатори. !Проживання буде відшкодовуватись лише за умови вчасної реєстрації.

 

Довідка:

Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH підтримує уряд Німеччини в досягненні цілей у сфері міжнародного співробітництва заради сталого розвитку. Пріоритетними напрямами співпраці Німеччини з Україною є: ефективне державне врядування, енергоефективність, сталий економічний розвиток. Крім того, німецька співпраця охоплює запобігання ВІЛ/СНІДу, а також подолання кризової ситуації на сході країни. При цьому особлива увага приділяється підтримці українських громад, що прийняли внутрішньо переміщених осіб.

Усі новини