Кропивницький – місто закоханих!

Вівторок, 11 лютого 2020 17:20

У День Святого Валентина, 14 лютого, на кропивничан та гостей міста на площі перед міською радою очікує справжнє святкове дійство.

Вже зранку, у п’ятницю тут пригощатимуть гарячими напоями та смаколиками від місцевих виробників. Цього дня площа стане справжнім місцем зустрічі всіх закоханих!

- Чи пам’ятаєте ви минулорічне поле рожевих сердець у Кропивницькому? Багато хто і зараз згадує ті приємні почуття та емоції, які наповнили нас, - відзначила заступниця начальника управління молоді та спорту міської ради Катерина Черкасська. - Ми вирішили, що і цьогорічний День закоханих має запам’ятатися кропивничанам найяскравішими спогадами. 

Спогади можна буде закріпити чудовими світлинами на фоні святкових фотоінсталяцій. Фотозона, обіцяють організатори свята, гармонійно відображатиме  усі пори року кохання.

- Кохання має свої прекрасні пори року: свою весну, літо, осінь та зиму. Хтось згадає як вперше закохався навесні, хтось порине у палкі спогади кохання літньої пори, а хтось пригадає осінню та зимову атмосферу справжніх почуттів. Згадайте своє перше кохання, знайдіть свою пору року та завітайте на нашу площу закоханих, - запросила містян Катерина Черкасська.

Протягом дня на площі лунатимуть сучасні українські та всесвітні хіти про кохання. Крім того, працюватиме відкритий мікрофон, завдяки якому люблячі серця зможуть освідчитися один одному.

Цікаві сюрпризи підготували для закоханих і представники торгівлі. Тож,  хто ще не встиг придбати маленькі приємні подарунки для своїх половинок, зможуть це зробити на святковому ярмарку.

А о 17.30 площа перед міською радою перетвориться на романтичну локацію «Поцілунок двох сердець». Запрошуємо всіх містян призначити побачення своїй коханій людині саме на цей час у цьому казковому місці.

Хай кожний поцілунок на площі  запалить коханням сотні сердець! Давайте разом перетворимо Кропивницький на місто закоханих!

Усі новини