Кропивницький колегіум шанував своїх кращих випускників - «золотих» і «срібних» медалістів

П'ятниця, 14 серпня 2020 13:15

Сьогодні, 14 серпня, міський  голова Кропивницького Андрій Райкович вручив медалі та відзнаки “Гордість міста” найстараннішим випускникам Кропивницького колегіуму.

Урочиста церемонія відбулася на подвір’ї закладу з дотриманням вимог карантину: випускники та їхні батьки перебували на соціальній дистанції, в масках та рукавичках. Цього року педагогічний колектив колегіуму виховав десятьох медалістів. До вручення випускники готувалися надзвичайно ретельно - дівчата з двох випускних класів навіть пошили сукні у в двох кольорових гамах,  щоб все виглядало гармонійно.

Вручаючи заслужені медалі талановитій молоді, Андрій Райкович побажав кожному успіхів у подальшому навчанні та щасливої дороги у нове доросле  життя.

- Я сьогодні бажаю вам здобути обрану професію і отримати якісну освіту. Але коли вивчитеся, обов’язково повертайтеся до рідного міста! Я мрію, щоб ви гідно служили йому і продовжували забезпечувати його розвиток, - відзначив у вітальному слові міський голова. - А для цього ми будуємо зараз нову інфраструктуру Кропивницького: дороги, школи, лікарні. Хочемо, щоб ваше рідне місто було світлим і затишним. Щоб ви мали тут роботу. Ми робимо все, щоб Кропивницький  ставав кращим щодня! І це все буде для вас!

Традиційні фото на згадку завершили урочисту церемонію.

Усі новини