Кропивницьких підприємців запрошують позмагатися за міні-гранти

Четвер, 11 серпня 2022 15:05

В Україні оголосили конкурс міні-грантів для підприємців, які забезпечують критичні потреби населення України та зайнятість внутрішньо переміщених осіб. Ініціатором проведення конкурсу став ресурсний центр ГУРТ у рамках проєкту "Підтримка економічної участі вразливих груп населення, включно з внутрішньо переміщеними особами, в Україні", що виконується Міжнародною організацією праці у співпраці з Федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH за дорученням Федерального Уряду Німеччини.

Учасниками конкурсу можуть бути офіційно зареєстровані суб’єкти підприємницької діяльності (юридичні особи та фізичні особи-підприємці), які здійснюють свій бізнес на підконтрольній уряду України території, чий бізнес вже сьогодні забезпечує критичні потреби населення України та зайнятість ВПО.

Загальний бюджет конкурсу міні-грантів – 310 тисяч доларів США.

Максимальний розмір гранту – 360 тисяч гривень.

Розмір кожного затвердженого гранту буде залежати від кількості ВПО, зайнятих у бізнесі протягом тривалості впровадження гранту.

Рекомендуємо ознайомитися з Положенням про конкурс міні-грантів перед заповненням заявки.

Кінцевий термін подання заявок на участь у конкурсі міні-грантів – 26 серпня 2022 року.

Рекомендуємо подавати заявки не чекаючи кінцевого терміну, оскільки рішення про надання грантів прийматимуться щотижнево до вичерпання бюджету конкурсу міні-грантів.

Усі новини