Кропивницька музична школа №2 імені Мейтуса стала лауреатом національного проекту «Флагмани освіти України»

П'ятниця, 3 січня 2020 12:01

Більше десяти років тому в Україні була започаткована Національна програма «Флагмани освіти України», яка визначає провідних фахівців освітянської галузі, керівників та викладачів закладів і обдарованих дітей.

Проект не має аналогів в Україні, а його значення надзвичайно важливе для суспільства, оскільки дає високу громадську оцінку досягненням освітян та спонукає їх розкривати свій потенціал для нових звершень і для розвитку країни. В рамках програми вийшла з друку Книга пошани «Флагмани освіти України», розрахована на широкий загал.

Заключна частина Національної програми відбулася 23 грудня 2019 року у Будинку офіційних прийомів. Національний проект «Флагмани освіти України» зібрав у залі найкращих керівників, які представляли свої освітні заклади з усієї України.

Надзвичайно важливим і приємним виявилося, що комунальний заклад «Музична школа №2 ім.Ю.С.Мейтуса міста Кропивницького» став єдиним музичним закладом позашкільної мистецької освіти Украйни, представленим у цьому проекті. Саме цей колектив відзначився високими досягненнями в освітньому процесі, має найбільшу кількість випускників, які обрали власний професійний мистецький шлях та славлять місто і країну на міжнародних і всеукраїнських конкурсах та фестивалях. Сьогодні музична школа імені Мейтуса має 3 зразкових колективи, до 20 різноманітних оркестрів та ансамблів.

Заклад представляла заступник директора з навчально-виховної роботи Олена Приданчук. Саме вона отримала під час урочистої церемонії заслужені колективом школи високі відзнаки.

Усі новини