Кропивничани подали братську руку допомоги українцям в Авдіївці

Середа, 1 лютого 2017 13:35

Сьогодні, 01 лютого, із Кропивницького відправляється перший автомобіль із гуманітарною допомогою мешканцям Авдіїївки, які опинилися у складній ситуації через обстріли російськими найманцями житлових кварталів і об’єктів життєзабезпечення міста.

Вже зранку міський голова Андрій Райкович зібрав термінову нараду зі своїми заступниками і керівниками виконавчих органів, де поставив чіткі завдання щодо формування першого вантажу, його транспортування і доправлення до кінцевої точки.

- Я провів перемовини з керівниками великих підприємств у Кропивницькому, які погодилися оперативно взяти участь у наданні допомоги, яку сьогодні надзвичайно потребують у Авдіївці, - відзначив Андрій Райкович. – Це буде перший автомобіль із продуктами харчування, що не потребують особливого готування перед споживанням. Одночасно маємо почати збирати гуманітарну допомогу на наступний рейс. Для цього звертаємося до усіх керівників підприємств міста, як виробничих, так і торговельних з проханням проявити добру волю, соціальну відповідальність і продемонструвати на ділі, що ми один народ – одна країна.

Автомобіль для першого рейсу в Авдіївку надав депутат міської ради Дмитро Терзов. Водій автомобіля має досвід таких поїздок, він вже перевозив допомогу, зібрану кропивничанами для бійців військових частин, що дислокуються в обласному центрі.

Гуманітарний вантаж складатиме три тонни. Сюди увійдуть пельмені, халва та печиво від “Ласки”, згущівка від “Формули смаку” та ковбасні вироби від “Ятрані”. Для подальшого формування гуманітарної допомоги у першу чергу, на прохання місцевих органів влади в Авдіївці, потрібні олія, сало, масло та інші продукти швидкого приготування.

Усі новини