Кропивничани отримають необхідну матеріальну підтримку від міської влади

Вівторок, 12 листопада 2019 19:11

Сьогодні, 12 листопада, виконавчий комітет міської ради Кропивницького прийняв низку рішень щодо надання грошової допомоги мешканцям міста.

Зокрема, адресну допомогу отримають два кропивницьких ветерана Другої світової війни-визволителі міста у розмірі 5 тисяч  гривень кожному.

З нагоди відзначення Міжнародного дня осіб з інвалідністю, виконком вирішив надати грошову допомогу 120 мешканцям міста з інвалідністю у розмірі тисяча гривень кожному на загальну суму 120 тисяч гривень.

Крім того, з нагоди Дня вшанування учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС міська влада надасть грошову допомогу 163 ліквідаторам наслідків аварії на Чорнобильській АЕС І категорії 2 групи інвалідності у розмірі тисяча гривень кожному на загальну суму 163 тисячі гривень.

На сьогоднішньому засіданні виконавчого комітету вирішено також виплатити одноразову матеріальну допомогу 48 учасникам операції Об'єднаних сил, які є мешканцями міста Кропивницького, у сумі три тисячі гривень кожному на загальну суму 144 тисячі гривень.

Щомісячну матеріальну допомогу отримають двоє членів сімей загиблих учасників антитерористичної операції на період навчання дітей у вищих навчальних закладах з 01 вересня 2019 року по 31 грудня 2019 року у розмірі 1,5 тисячі гривень.

Виконком затвердив рішення про надання одноразової адресної грошової допомоги 78 кропивничанам на лікування, придбання продуктів харчування та поховання близьких родичів на загальну суму 68,5 тис.грн. Ще 74 особи отримають допомогу на загальну суму 64,7 тис.грн та 4 громадянина на загальну суму 3,8 тис.грн.

Двом мешканцям міста, яким виповнилось 100 і більше років, відповідно до сьогоднішнього рішення виконкому, виплатять по дві тисячі гривень кожному. Управлінню соціальної підтримки населення надано доручення забезпечити вручення грошової допомоги.

Виконавчий комітет міської ради Кропивницького погодив також рішення про надання одноразової адресної грошової допомоги 74 мешканцям міста, які опинились у складних життєвих обставинах, за депутатським зверненням на загальну суму 342,8 тис.грн та 72 кропивничанам на загальну суму 330 тис. грн. шляхом перерахування на карткові рахунки в банківських установах. Двоє кропивничан отримають кошти на загальну суму 12,8 тис.грн. в готівковій формі через касу Виконавчого комітету Міської ради міста Кропивницького.

Усі новини