Кропивничан запрошують долучитися до будівництва паркану довкола притулку для тварин

П'ятниця, 21 червня 2019 11:12

Секретар міської ради Кропивницького Андрій Табалов закликав містян долучитися до будівництва паркану навколо притулку для собак громадської організації «Щасливий пес».

- Вже вкотре переконуюсь у тому, що допомогу грошима обов’язково треба підкріпити ще й ділом. Два місяці тому я долучився до челенджу «#ощасливПса» і передав голові громадської організації «Щасливий пес» сертифікат на суму 25 000 гривень для зведення паркану навколо притулку для безхатніх тварин, - відзначив Андрій Табалов на свої сторінці соціальної мережі. -  Дуже приємно, що після мого заклику знайшлось чимало небайдужих людей, які підтримали нашу ініціативу і відгукнулись на прохання волонтерів про допомогу. Необхідна сума коштів була зібрана, усі матеріали закуплені, і на сьогодні вже майже половина паркану збудована. Але все одно справа рухається дуже повільно. Тому я вирішив, що треба закотити рукави і самому взятися до роботи. Цієї неділі, 23 червня, я разом із друзями долучусь до будівництва паркану на території притулку для тварин ГО «Щасливий пес». А щоб справа пішла швидше, закликаю усіх небайдужих зробити те саме. Приходьте на 16.00, роботи вистачить усім. Давайте разом зробимо наше місто комфортнішим для усіх: і для людей, і для тварин!

Контактний телефон для тих, хто має намір підтримати акцію: 0661984542. Тим. хто добиратиметься громадським транспортом необхідно скористатися автобусом маршруту № 274:  зупинка за вимогою «Очисні споруди».

Усі новини