КП “Електротранс” зекономило понад 420 тисяч гривень при закупівлі двадцяти нових великомісних автобусів для Кропивницького

Понеділок, 15 травня 2017 17:27

Сьогодні, 15 травня о 15.06, на сайті електронних закупівель ProZorro відбувся аукціон із закупівлі 20 великогабаритних громадських автобусів для роботи на маршрутах Кропивницького.

В аукціоні взяли участь два підприємства: ТОВ «УкрЄвроМАЗ» та ТОВ «Торговий Дім «ЛІТАН». За результатами торгів тендер виграло підприємство «Торговий Дім «ЛІТАН» із пропозицією 69 мільйонів 579 тисяч. 900 гривень, у той час, як стартова пропозиція була оцінена в 70 мільйонів гривень.

Таким чином, електронна система ProZorro дала можливість  комунальному підприємству “Електротранс” зекономити понад 420 тисяч гривень. 

- На даний час члени тендерного комітету підприємства готують повідомлення про намір укласти договір з компанією – переможцем, - повідомив начальник управління розвитку транспорту та зв’язку Олександр Вергун. -  Договір, згідно із чинним законодавством про публічні закупівлі, можна буде укласти вже за 10 днів.

Усі новини