Конференція «KROPhoney fest» збирає у Кропивницькому майстрів бджолярства

Середа, 12 серпня 2020 09:09

Професіоналів та аматорів бджолярської справи збирає Кіровоградська торгово – промислова палата  на ІІ конференцію «KROPhoney fest», що відбудеться наступного тижня, 19 серпня 2020 року.

Розвиток бджільництва - важливий чинник економічного розвитку регіону. Популярність меду зумовлена тим, що в Україні і всьому світі надають перевагу натуральним підсолоджувачам, шукаючи здорові альтернативи рафінованому цукру. Популярною нішею для меду є тренд органічної продукції. Окрім того, споживачі зацікавлені в продуктах з новими смаками.

Метою заходу визначено допомогу бджолярам області та їх об'єднанням підвищити ефективність діяльності, ознайомлення їх із новими перспективними технологіями, можливостями кооперації та кластеризації у бджільництві. На конференції також будуть обговорюватися питання державної підтримки галузі бджільництва у 2020 - 2021 роках, підвищення рентабельності та формування доданої вартості у бджільництві. Спікери заходу поділяться досвідом органічного виробництва продуктів бджільництва в області, презентуватимуть діяльність власних підприємств.

Одночасно з конференцією проводитиметься медовий ярмарок «KROPhoney fest».

Спікерами конференції виступлять: Тарас Висоцький – заступник Міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства, Марія Чорна – директор департаменту агропромислового розвитку Кіровоградської ОДА, Сергій Гриньов – віце-президент громадської спілки "Всеукраїнське громадське об’єднання "Спілка пасічників України", Костянтин Козирєв та Олександр Оньша – пасічники, члени громадської спілки "Всеукраїнське громадське об’єднання "Спілка пасічників України".

Захід проводиться у рамках партнерства КРТПП з ініціативою Європейського Союзу "EU4Business", Європейським банком реконструкції та розвитку, Кіровоградською обласною державною адміністрацією та Міською радою міста Кропивницького.

Участь БЕЗКОШТОВНА за умови попередньої реєстрації за посиланням: https://form.jotform.com/202012638122339?fbclid=IwAR197wFM2wVkegezEDEl4mrtCMCSNVNkhDR0TlH6yxgEYFNbdIQmJbCmR-k.

Довідки за тел.: (0522) 30-87-24, (050) 643-29-71

Особлива увага під час конференції приділятиметься здоров’ю учасників, відповідно до карантинних вимог. Температурний скринінг і масковий режим - обов’язкові. Заохочується користування дезінфікуючими засобами. Підвищено вимоги до прибирання та дезінфекції приміщень та місць загального користування.

 

Усі новини