Комунальники Кропивницького витримали зимовий натиск негоди: громадський транспорт працює у звичному режимі

Середа, 13 січня 2021 09:50

Прогнози синоптиків справдилися: до Кропивницького прийшла справжня зима з рясним снігопадом. Але комунальники обласного центру  витримали перший справжній зимовий наступ негоди.

Сьогодні, 13 грудня, починаючи  з 05 години ранку, сім машин КП “Універсал-2005”  посипали перехрестя доріг, спуски, підйоми, шляхопроводи, небезпечні ділянки транспортних магістралей протиожеледною сумішшю. А вже о 06 ранку снігопаду протистояли вісім спеціалізованих одиниць комунальної техніки та один навантажувач. Центральну частину міста виїхали прибирати чотири трактори  МТЗ-82.

За інформацією директора КП “Універсал 2005” Віктора Панішка, сьогодні вдень по місту працюватимуть п’ять піскорозкидувачів для посипання вулиць  протиожеледною суміжжю.

Із раннього ранку до роботи стали і  працівники житлово-експлуатаційних організацій міста. Вони розчищали  сніг на прибудинкових територіях та входах до під’їздів. Спеціалісти  КП “Благоустрій” очищували від снігу тротуари в центральній частині міста, зокрема у сквері Першого трамваю.

Як повідомили в управлінні розвитку транспорту та зв'язку, міський транспорт працює у звичайному режимі.

Усі новини