Комунальники Кропивницького стоять на сторожі благоустрою рідного міста

Середа, 15 квітня 2020 11:13

Сьогодні, 15 квітня, комунальні служби обласного центру працюють за графіком. КП «Універсал 2005» вивело на маршрути сміттєвози, підмітально - прибиральні машини "Глобус", «Scandia». В планах на цей день - ліквідувати несанкціоновані сміттєзвалища на вулицях Київській та Салтикова – Щедріна, прибрати вулиці від сміття, і обов’язково обробити дороги дезінфікуючим розчином, що вже стало щоденною задачею комунальників.
Працівники ЖЕО та КРЕПу продовжують обробляти дезінфікуючим розчином під’їзди багатоповерхівок міста, щоб стримати розповсюдження небезпечного вірусу CОVID – 19. А також розклеюють на інформаційних стендах будинків інформацію, що містить поради про те, як вберегтися від коронавірусу.
Спеціалісти КП" Благоустрій" теж не сидять без діла. Сьогодні прополюють квітники міста, виконують санітарну обрізку дерев на вулиці Героїв України, підстригають кущі самшиту на клумбі Рівненського кладовища. А також поливають дерева по вулицях Верхній Пермській, Великій Перспективній, Вокзальній, Соборній, біля озера Копань та на Фортечних Валах.

Усі новини