Комунальники Кропивницького дбають про порядок у місті

П'ятниця, 20 листопада 2020 15:56

Комунальні служби Кропивницького продовжують наводити лад на території осіннього міста. Сьогодні, 20 листопада, працівники КП "Благоустрій" вигрібають та вивозять опале листя, що накопичилося на вулиці Соборній і бульварі Студентському. Озеленювачі не забувають і про квітники: якраз час їх перекопати, цього дня роботи ведуться по Великій Перспективній.

Ніколи спочивати і спеціалістам КП "Універсал - 2005": за графіком працюють сміттєвози підприємства та підмітально-прибиральні машини "Глобус". До традиційного прибирання сміття додався також і великий об’єм вивезення опалого листя. Сьогодні його прибирають на вулицях Юрія Олефіренка, та Пушкіна. Вкотре комунальникам доводиться ліквідовувати і несанкціоновані сміттєзвалища – цього разу з вулиць Андріївської, Комарова, Рівненської. Підприємство активно готується до роботи в зимових умовах: працівники розвантажують вагон із сіллю та звозять її на територію складування.  Погода дозволяє також покращувати не асфальтоване дорожнє покриття міських вулиць: грейдер працює на дорогах Новомиколаївки.

Фахівці КП «Міськсвітло» наполегливо втілюють у життя програму міського голови Андрія Райковича «Світле місто». Сьогодні по вулиці Олени Бур'янової міняють світильники на нові, енергоощадні. Також в планах підприємства виконати технічне обслуговування зовнішнього освітлення по вулиці Преображенській від площі Богдана Хмельницького до вулиці Велика Перспективна.

Усі новини