Комунальні служби Кропивницького приділятимуть належну увагу віддаленим мікрорайонам міста

Понеділок, 12 лютого 2018 11:05

Із теми наведення порядку у комунальній сфері міста розпочав міський голова Кропивницького Андрій Райкович апаратну нараду сьогодні, 12 лютого.

Не по зимовому тепла погода допомогла комунальникам обласного центру: сніг на дорогах розтанув і вони мали можливість тривалий час займатися прибиранням сміття, опалого листя, зрізаних гілок, вичищенням підбордюрної території лікувальних закладів освіти, охорони здоров’я і, особливо, торгівлі та громадського харчування.

Андрій Райкович особисто контролює роботи з благоустрою, щодня об’їжджає територію Кропивницького, а відтак і має багато зауважень до підлеглих, бо центр прибирається ретельно, а все, що навколо, виглядає сумніше.

 - Управління ЖКГ,  керівники районів, дайте завдання всім комунальним службам, разом з ЖЕО, квартальними комітетами, спецінспекцією, як тільки розпогодиться, активізувати прибирання вулиць поза центральною зоною, територій сміттєвих майданчиків, зупинок,  набережної, - поставив  завдання міський голова.  - Як приклад, вулиці Михайлівська, Тарковського, Шевченка, всі жваві транспорті магістралі на ділянках, які межують із центром, значно чистіші, ніж ті сегменти, що ближче до кінцевих номерів. Так ми й сніг прибираємо. Про околиці трохи забуваємо.

Отримав доручення і керівник КП «Універсал - 2005» Віктор Панішко: жителі Великої Балки, Балашівки, Кущівки кілька тижнів тому, під час зустрічі з міським головою просили прогрейдерувати вулиці. За цей фронт робіт комунальники візьмуться, коли за вікном буде стабільна плюсова температура. В спальних мікрорайонах на прибудинкових і міжквартальних територіях теж є над чим попрацювати: нині там залишається посипковий матеріал від ожеледиці. Андрій Райкович порадив комунальникам економити і  використовувати його, у разі потреби, повторно.

Усі новини