Інспекція з благоустрою закликає кропивничан не спалювати листя

Четвер, 6 жовтня 2022 15:07

Усі виконавчі органи Кропивницької міської ради продовжують забезпечувати стабільну життєдіяльність територіальної громади. Зараз почався період опадання листя, тож у полі зору інспекції з благоустрою порушники, які його спалюють.

Начальник інспекції Олександр Брюховецький звернувся до власників приватних домоволодінь викидати опале листя на сміттєзвалища, а не спалювати.

- Спалювання трави, сухостою, листя, гілля, сміття шкідливе для навколишнього середовища і для здоров'я містян. Переконливо закликаємо вас дотримуватись правил благоустрою міста та пожежної безпеки на прилеглих і закріплених територіях до підприємств, установ, організацій усіх форм власності і особливо власників приватних домоволодінь.

Наші працівники без попереджень складатимуть протоколи на таких порушників. Не допускайте вищезазначених порушень, щоб не отримувати штраф, який для фізичних осіб становить від 340 до 1700 гривень, - зазначив Олександр Брюховецький.

Тим часом ТОВ “Екостайл” почало вивозити листя у мікрорайонах міста: на Олексіївці — по середах, на Некрасівці — по неділях.

 

Усі новини