Ініціатива Андрія Райковича з відновлення шкільних спортивних залів у Кропивницькому втілена в життя

Четвер, 14 травня 2020 14:56

Міський голова Кропивницького  Андрій Райкович повністю виконав програму з реконструкції шкільних спортивних залів, з якою йшов на вибори у 2015 - му році.

Тоді, кандидатом на посаду очільника міста, він запевнив містян, що у закладах освіти обласного центру  щороку буде капітально відновлено по п’ять спортзалів. Цьогоріч вже можна стверджувати – програму виконано. За інформацією начальниці управління освіти міської ради Лариси Костенко, в місті щороку  капітально ремонтували щонайменше по 5 спортивних залів. У кожному приміщенні повністю замінювали вікна, двері, стелили спеціальну спортивну підлогу, відновлювали роздягальні.

Так, нові сучасні і комфортні приміщення для занять спортом тепер є в школах №№1 ( два зали в різних корпусах), 3, 4, 5, 6, 8 (великий і малий зали), 9, 12, 13 (два зали в різних корпусах), 17, 18, 19, 23, 24, 26, 29, 30, 31 32, 33 та в Ліцеї «Сокіл». Також у нові спортивні зали ЗОШ № 20 та №35 учні вийдуть на заняття фізичною культурою вже першого вересня, адже через карантин школи поки закриті.

- Ми активно втілювали в життя програму Андрія Райковича, і нам вдалося навіть її перевиконати, тож маємо вже 26 капітально відремонтованих спортивних залів, - відзначила Лариса Костенко. – Ці зали служать не лише для якісного проведення уроків фізичної культури, а й стають справжніми центрами фізичного виховання для дітей у мікрорайонах міста.  

Усі новини