«І мого дитинства світ…»: бібліотека-філія №9 у Кропивницькому запрошує на виставку ретро-іграшок та книг

Середа, 17 січня 2024 16:45

Бібліотека-філія міської централізованої бібліотечної системи міста Кропивницького № 9 організувала для шанувальників книги  годину читання «Найтепліші снігокниги» у вівторок, 16 січня.

Безтурботне дитинство української малечі затьмарила агресивна війна, розв’язана росією. Тисячі дітей вмить стали дорослими, одержавши важкі психологічні потрясіння.

Бібліотекарі підготували книжкову виставку «Зимова магія» з добіркою книг про сімейні традиції Різдва та  Нового року, презентували виставку-музей «І мого дитинства світ...» з ретро-іграшками та книгами читачів старшого покоління. 

Цього дня користувачі бібліотекою мали змогу позмагатися в ігровій презентації «Пригадай казку» та ознайомитися із зимовими періодичними виданнями.

Виставка стала своєрідним острівцем дитячого читацького та ігрового спокою, водночас приємним доторком до дитинства для дорослих. На ній представлені іграшки кінця 70-х – початку 80-х та кінця 90-х років. Виставка діятиме до кінця лютого, тож усі охочі мають можливість відвідати книгозбірню, щоб поринути у вир дитинства, згадати як це було.

Власником іграшок та хранителем дитячих спогадів є користувач книгозбірні, лелеківський краєзнавець Сергій Колесник. А які іграшки були у вас і чи збереглися вони до нинішнього часу?

Усі новини

Чисте місто — в чистий четвер
Середа, 1 травня 2024 17:01