Хроніка опалювального сезону у Кропивницькому: ремонтні роботи на теплових мережах по вулиці Чорновола

Понеділок, 19 лютого 2024 17:17

Минулого тижня опалювальний сезон у Кропивницькому для головного теплогенеруючого підприємства міста КП “Теплоенергетик” минув під знаком виконання складних ремонтних робіт на мережах по вулиці Чорновола.

- У вівторок, 13 лютого, тут стався серйозний порив тепломережі. Протягом двох діб вся центральна частина міста лишалася без теплопостачання, поки аварійні бригади ліквідовували аварію. Це вдалося зробити у четвер о 03.00 ночі. Тоді ж відновили і теплопостачання у центрі міста, - відзначив директор КП «Теплоенергетик» Олександр Чельник. -  Та  ситуацію ускладнив порив цієї ж магістралі в іншому місці, тож роботи з ліквідації аварійної ситуації продовжувалися,  довелося замінити додатково  4 метри пошкодженої ділянки труби. Уже в неділю надвечір аварію ліквідували і подачу тепла відновили.

На інших ділянках, за словами керівника підприємства,  робота теплового господарства проходить у стабільному режимі, температура теплоносія в мережі відповідає нормі, відносно тепла погода сприяє стабільній роботі і дає можливість економно використовувати енергоресурс.

Усі новини