Громадський транспорт у Кропивницькому має працювати стабільно за будь-яких погодних умов

Понеділок, 12 березня 2018 15:01

Кожне транспортне підприємство, яке взяло на себе відповідальність перевозити пасажирів у Кропивницькому має безумовно виконувати умови укладеного договору. На цьому наголосив міський голова Андрій Райкович, аналізуючи роботу громадського транспорту міста в період сильних снігопадів.

- Власники маршрутів не маленькі діти і добре розуміють, що ми живемо не в південних широтах, де сніг це екзотичне явище і буває раз на 100 років. Взялися – маєте забезпечити передбачені графіки руху, необхідну кількість одиниць транспорту, ефективну систему GPS-контролю, - відзначив очільник міста. – Міська влада буде співпрацювати лише з тими перевізниками, які чесно виконують свої обов’язки перед громадою. Якщо домовлено забезпечити систему GPS-контролю, то це має бути публічна система, а не секретна, для обраних. Щоб нам не телефонували люди з обуренням, що доводиться годинами чекати на маршрутку, щоб водіїв поліція не зупиняла у стані сп’яніння, щоб автобуси були чистими, відремонтованими.

Одночасно, комунальники отримали від міського голови завдання звільнити від снігу і розширити проїжджі частини транспортних магістралей, таких як вулиці Чорновола, Тараса Карпи, Декабристів, Гоголя, Віктора Чміленка — особливо там, де курсують великі автобуси.

Комунальним службам самотужки справитися буде дуже важко, адже машини тут стоять вже не в два, а в три ряди. Тому місто очікує на ефективну допомогу патрульної поліції, наголосив Андрій Райкович.

Усі новини

Новенці пам’ятають про Чорнобиль
П'ятниця, 26 квітня 2024 16:13