Громадськість Кропивницького висловила обурення незаконними діями ВАТ «Кіровоградгаз»

Середа, 14 березня 2018 15:42

Після відключення у Кропивницькому шести котелень теплогенеруючого підприємства  ДП «Кіровоградтепло» від газопостачання громадськість обласного центру зібралася у приміщенні ВАТ «Кіровоградгаз», щоб висловити своє обурення  протиправними діями керівництва газорозподільного підприємства.

Поспілкуватися з керівником ВАТ «Кіровоградгаз» Олександром Гладким до головного офісу підприємства прийшли депутати міської ради, представники громадських організацій, учасники АТО, керівники навчальних закладів, які залишились без теплопостачання, та батьки дітей, яким наразі доводиться перебувати у холодних групах дитячих садків.

Олександра Гладкого на місці не виявилось, тому представники громадськості спілкувалася із його заступниками та керівниками підрозділів. На всі доводи депутатів та активістів, що брати ціле місто «в заручники» і відключати від тепла - незаконно, відповідальні особи підприємства «Кіровоградгаз» стверджували, що вони за дорученням керівника перекрили доступ блакитного палива підприємству, яке заборгувало за його використання.

Оскільки сторони конфлікту у приймальні голови правління газопостачального підприємства не дійшли згоди, у міській раді Кропивницького продовжуватимуть шукати шляхи вирішення проблеми. Сьогодні, 14 березня о 15.00 міський голова Андрій Райкович запросив на нараду представників силових структур Кропивницького.

Усі новини