Громадські зупинки у Кропивницькому будуть встановлюватися у антивандальному виконанні

Понеділок, 25 листопада 2019 12:43

Випадок вандалізму по відношенню до зупинки громадського транспорту у Кропивницькому став темою обговорення на апаратній нараді міського голови Андрія Райковича сьогодні, 25 листопада.

Минулого тижня біля центрального ринку невідомі розібрали щойно встановлену зупинку. Її просили облаштувати містяни, тож конструкцію швидко замовили та змонтували, використавши антивандальні матеріали. Проте конструкція не прослужила і тижня – невідомі розібрали боковини з полікарбонату. Міська рада забила тривогу, підключилися соцмережі, поліцейські знайшли зняті конструкції достатньо швидко, за 50 метрів від зупинки у дворі, що межує з ринком.

- Емоцій не вистачає, щоб дати визначення тому, що сталось. Насправді – це виклик нам, міській владі, поліції міста, - наголосив Андрій Райкович. – А з викликами необхідно боротися усіма силами і продемонструвати злодюжкам їхнє місце. А зупинки ми продовжуватимемо зводити і рівень антивандальності у них буде максимальним.

Міський голова подякував дільничним інспекторам за оперативність в розслідуванні і висловив сподівання, що журналісти Кропивницького широко висвітлять перипетії цієї справи, як урок для зловмисників.

Усі новини