Головне управління ЖКГ закликає членів ОСББ та ЖБК взяти активну участь у весняному прибиранні території Кропивницького

Вівторок, 19 березня 2019 09:08

Головне управління житлово-комунального господарства Міської ради міста Кропивницького оголошує про старт генерального весняного прибирання  в обласному центрі.

У цей час комунальні підприємства, що здійснюють управління багатоквартирними будинками, наводять лад у дворах, забезпечують сезонне очищення прибудинкових територій.

Начальник ГУЖКГ Тетяна Савченко звертає увагу керівників міських ОСББ та  ЖБК на необхідність своєчасної та активної організації весняного прибирання земельних ділянок, що обслуговується об’єднаннями і кооперативами, впорядкування клумб та газонів, дитячих і спортивних майданчиків, зелених насаджень.

- В рамках місячника благоустрою, який незабаром розпочнеться, рекомендуємо співвласникам будинків, в яких створено ОСББ/ЖБК, провести весняну толоку для приведення території дворів до належного санітарного стану, поліпшення естетичного вигляду елементів благоустрою тощо, - звернулася до членів ОСББ і ЖБК Тетяна Савченко. – Переконана, лише завдяки нашим спільним зусиллям Кропивницький стане ошатним, затишним, квітучим та зручним для проживання містом.

Усі новини