Гімнастки із Кропивницького здобули переконливу перемогу в ХІІІ Універсіаді із художньої гімнастики

Вівторок, 11 квітня 2017 17:53

Спортивна зала факультету фізичного виховання Центральноукраїнського державного педагогічного університету ім. Володимира Винниченка гостинно прийняла учасників ХІІІ Універсіада України з художньої гімнастики. У престижних змаганнях взяли участь гімнастки з дев’яти вищих навчальних закладів.

Турнір проводився за співпраці обласної федерації художньої гімнастики, відділу фізичної культури та спорту міської ради і відділення Національного олімпійського комітету України в Кіровоградській області.

За підсумками Універсіади гімнастки ЦДПУ імені В. Винниченка Ангеліна Пархоменко, Яна Вігула, Валерія Михайленко, Юлія Левицька, Дар’я Шпирук, Вікторія Фесюк, Олександра Кущенко, набрали 852,5 бали та здобули для Кропивницького перше загальнокомандне місце. В окремих видах програми золоті медалі завоювали Валерія Михайленко (змагання з булавами) та Вікторія Фесюк (вправи з м’ячем). Загалом господарі змагань вибороли 29 нагород. Тренує кропивницьких спортсменок майстер спорту СРСР з гімнастики художньої, Заслужений працівник фізичної культури і спорту України, Ольга Шевченко.

Переможці й призери змагань нагороджені медалями, кубками та призами від організаторів.

Усі новини