Форум Сучасних Викладачів «Освіта 3.0» у Кропивницькому запрошує педагогів міста

Вівторок, 12 листопада 2019 19:24

Наступної середи, 20 листопада, у Кропивницькому відбудеться Форум Сучасних Викладачів «Освіта 3.0». Учасників заходу гостинно прийматиме Навчально-виховне об’єднання №6 по вулиці Тараса Карпи, 63. Початок форуму – об 11.00.

Форум проводить управління освіти міської ради Кропивницького та Асоціація інноваційної та цифрової освіти в рамках соціального проекту «Освітній Хаб: територія нових можливостей для кожного» за участю експертів сфери освіти для керівників, вчителів ЗЗСО та викладачів ЗВО.

Метою проекту стане підготовка вчителів, викладачів до трансформації системи освіти України та формулювання нової парадигми процесу викладання згідно із сучасними вимогами суспільства та Нової Української Школи.

Форум відкриє міський голова Андрій Райкович.

Участь для керівників, вчителів та викладачів безкоштовна, за умови попередньої реєстрації за посиланням: https://bit.ly/34NAhAR

Посилання на сайт «Освітнього Хабу: «Територія нових можливостей для кожного» https://eduhub.in.ua/. На сайті вже зараз можна безкоштовно проходити курс «Мистецтво викладання», який був спеціально розроблений кращими експертами для українських освітян.

Контактна особа для акредитації представників ЗМІ:

Анастасія Павлова: 093-987-56-47, e-mail: anastaspavlovaa@gmail.com

 

Усі новини