«Дошкілля Кропивницького: перезавантаження» - стартувала традиційна серпнева освітянська конференція

Понеділок, 21 серпня 2023 16:14

Серпнева конференція «Дошкілля Кропивницького: перезавантаження» відбулась сьогодні, 21 серпня, на базі обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Д.І.Чижевського.

Розпочалась робота конференції із практичної частини — з презентації Дитячої точки «Спільно» від UNICEF, що працює в бібліотеці. Своїми напрацюваннями з розвиваючої програми за американською методикою ділились вихователі дитячого садочка “Краплинка” разом із 5-річними маленькими помічниками.

Після практичної частини конференції її учасники зібралися в дискусійній залі, де до учасників звернулася начальниця управління освіти міської ради Лариса Костенко.

- Щиро вдячна за вашу роботу, за наші незламні дні, завдяки вам ми виховуємо нашу малечу, надаємо психологічну підтримку дітям і не тільки, а також й іншим працівникам, внутрішньо-переміщеним особам. Сьогодні у нас не буде статистики, не буде звітів, ми продовжуємо працювати і дбати про нашу малечу. Ми вчимо і виховуємо дітей, для того щоб перемагати — це наш девіз. Сьогодні поспілкуємося в форматі живого діалогу про основні наші завдання і надбання. Тож рухаємося далі.

Принагідно посадовиця подякувала і партнерам, які системно допомагають закладам освіти міста — Кропивницькому офісу представництва UNICEF та Благодійному фонду “Безпечне майбутнє” і вручила подяки регіональному координатору освітніх програм   UNICEF Ганні Дудіч та директорці благодійного фонду Ірині Саєнко.

Продовжилося засідання конференції дискусійною платформою - учасники обговорили досвід облаштування укриттів на прикладі конкретних закладів, роботу з дітками в укриттях з психологічного розвантаження, окреслили подальші напрямки для розвитку дошкілля міста.

Символічні подарунки — комплекти книг отримали усі садочки міста від благодійного фонду Іллі Грабара, захисника України, який загинув минулого року, захищаючи Батьківщину від російських окупаційних військ.

Усі новини

Писанка – символ життя
П'ятниця, 3 травня 2024 14:28