Дорожники використовують сприятливу погоду: у Кропивницькому продовжуються ремонтні роботи

Вівторок, 10 жовтня 2023 13:33

Поки дозволяє погода, у Кропивницькому продовжується ремонт транспортних магістралей міста. За інформацією головного управління ЖКГ міської ради, сьогодні тривають асфальтні роботи та облаштування тротуарів і встановлення  бордюрних каменів по вулицях Академіка Тамма та Героїв України. Виконується облаштування кругової схеми руху на перехресті Академіка Тамма і Героїв України..

Параллельно в обласному центрі виконується поточний ремонт дорожнього покриття по вулицях Київській і Першій виставковій.

Незабаром буде оновлена проїжджа частина ще двох доріг з інтесивним рухом транспорту: оголошені тендерні процедури на ремонт вулиць Ельворті і Преображенської. В стадії розробки проєктно-кошторисна документація на ремонт вулиці Євгена Тельнова.

Активно використовують сонячні дні і  бригади КП «Універсал 2005», які  продовжують виконання дорожньо – ремонтних робіт у Кропивницькому. Впродовж останнього тижня,  відповідно до затвердженого плану робіт, дорожня техніка КП «Універсал 2005»  ліквідовувала ямковість  на вулицях міста. Підготовлено і заасфальтовано гарячим асфальтом дорожнє покриття по  провулку Гончарському та  вулиці Генерала Кульчицького.

Установка цими днями УЯР працювала по вулицях Габдрахманова, Курганній, Соборній і Андріївській.

Тривало і грейдерування та підсипка дорожнього покриття. Впродовж тижня воно виконувалося по вулицях: Івана Виговського, Зарічній, Гетьмана Сагайдачного,  Народній, Андрія Норова, Завадівській, Павла Луньова, Неопалимівській, Вознесенській, Фісановичів,  Барвистій на дорозі до мікрорайону «Зоря», по провулках. Молодогвардійському, Катранівському,  Червоної калини та Семенівському.

Усі новини

Писанка – символ життя
П'ятниця, 3 травня 2024 14:28