До Дня батька у Кропивницькому оголосили конкурс відеорозповідей

Середа, 14 червня 2023 13:53

18 червня в Україні відзначається День батька - свято на честь всіх татусів. За час російсько-української війни воно набуло особливо щемливих сенсів для всіх українців, адже багато батьків захищають своїх дітей і країну від російського ворога зі зброєю в руках, щохвилини ризикуючи власним життям. А багато родин через війну і вимушену міграцію досі залишаються розділеними.

Попри усі ці надскладні випробування має місце бути і для принаймні символічного святкування. Так, в рамках міської  програми підтримки сімей на 2021-2023 роки управління молоді та спорту міської ради пропонує кропивничанам та гостям міста взяти участь у відеоконкурсі «Дякую тобі за все!».

- Пропонуємо учасникам конкурсу створити власну відео розповідь про батька, розповісти про найцінніші життєві  моменти, спільні перемоги, традиції, повчальні історії. Відеороботу просимо викласти у хмарне сховище даних або YouTube канал та направити посилання на електронну адресу: umc@krmr.gov.ua із зазначенням контактної інформації про учасника конкурсу, - розповідає про умови конкурсу заступниця начальника управління молоді та спорту Катерина Черкасська.

При оцінці відео будуть враховуватись:

  • загальна ідея відео;
  • тривалість (до 3 хвилин);
  • відповідність визначеній темі.

Формат: MP4, *H264, *AVI, якість: HD (720p або 1080p), орієнтація: горизонтальна.

Не приймаються відео роботи рекламного характеру, що ображають гідність і почуття інших людей.

Відеороботи необхідно надіслати до 19 червня включно. Вік учасників необмежений.

20 червня буде обрано десять переможців, які отримають тематичні подарунки від управління молоді та спорту Кропивницької міської ради.

Про дату нагородження учасників конкурсу організатори повідомлять додатково.

Усі новини

Чисте місто — в чистий четвер
Середа, 1 травня 2024 17:01