Єднаймося заради Перемоги! З нагоди Дня міста кропивничани утворили «живий ланцюг» Єдності, щоб вшанувати пам’ять загиблих воїнів

Субота, 16 вересня 2023 19:29

Хвилиною мовчання, схиливши голови, сотні кропивничан вшанували пам’ять кожного загиблого воїна у День міста сьогодні, 16 вересня.

У рамках акції «Єднаймося заради Перемоги» від знаку «Янгол-охоронець» до Меморіального комплексу «Фортечні Вали» люди утворили «живий ланцюг» Єдності, присвячений загиблим у російсько-українській війні та приурочений до Дня міста Кропивницький.

Жителі Кропивницького вийшли на центральну вулицю міста, аби у загальнонаціональну хвилину мовчання вшанувати усіх, хто віддав життя у боротьбі за нашу незалежність. Ініціювала акцію єдності громадськість міста.

До акції доєдналися малі і дорослі, учні і вчителі шкіл, студенти, спортивна спільнота міста, працівники комунальних підприємств, медичних закладів, установ і організацій. Особливою ланкою цього патріотичного єднання стали рідні загиблих Героїв, у пошані до яких і схили голови усі учасники акції.

Через війну кропивничани сьогодні не святкують День міста. Вони завдячують кожному воїну, який віддав своє життя, і хто нині боронить Україну на фронті, за можливість жити і працювати. Вони схилять низько голови перед матерями загиблих Героїв, чиї сини і доньки заплатили найвищу ціну за наше життя.

Вічна слава і пам’ять Героям, які віддали своє життя за Україну!

Усі новини

Писанка – символ життя
П'ятниця, 3 травня 2024 14:28