Для комунальних підприємств Кропивницького настала пора активного благоустрою території міста

Четвер, 2 травня 2019 13:52

Комунальні підприємства Кропивницького мають бути стовідсотково завантажені роботою та професійно виконувати поставлені перед ними задачі. На цьому акцентував увагу міський голова Андрій Райкович під час наради з керівниками виконавчих органів міської ради сьогодні, 02 травня.

- Поточна робота комунальних підприємств має виконуватися безперебійно і якісно, - відзначив очільник міста. – Щоденні плани повинні чітко виконуватися. Об’єми робіт необхідно перепровірити по кожному КП. У міському бюджеті виділено достатньо коштів, щоб ремонти, озеленення, прибирання, освітлення тощо здійснювалися на території міста регулярно і у необхідних обсягах.

Особлива увага керівників головного управління ЖКГ і міських комунальних підприємств сьогодні буде прикута до завершення ямкового ремонту доріг в обласному центрі.

- У травні ми повинні завершити ямкові ремонти доріг, – наголосив Андрій Райкович. – Я розумію, що цю роботу виконують, але треба наростити темпи. Наприклад, дорога на Балашівку – її поки що можна відремонтувати з допомогою нашої установки УЯР. А якщо прогавити час, то вже через місяць ями будуть півметровими і доведеться робити набагато серйозніший ремонт. В зоні критики поки що перебуває стан дорожнього полотна по вулицях Вокзальній, Ельворті. Будь – ласка, не чекайте, відремонтуйте ці напрямки.

Міський голова також звернув увагу комунальників на надзвичайно низьку якість відновлення дорожнього покриття після виконання аварійних робіт на мережах Кропивницького водопровідно-каналізаційного господарства.

- Стан ділянок дороги після розриття не витримує жодної критики, - підкреслив Андрій Райкович. – Керівництво ВКГ перекладає всю відповідальність на міську владу. Необхідно якнайшвидше виправити цю ситуацію.

Усі новини