Дистанційне навчання школярів Кропивницького стане ефективнішим

П'ятниця, 3 квітня 2020 16:00

Дистанційне навчання школярів Кропивницького стане цікавішим: педагоги міських шкіл розробили новий освітній курс.

Про це сьогодні, 03 квітня, повідомила начальниця управління освіти Лариса Костенко. Аби дистанційне викладання предметів для учнів Кропивницького у період карантину стало якіснішим та цікавішим, вчителі обласного центру  підготували навчальний курс з використанням віртуальної комп’ютерної дошки Padlet.

Курс розрахований на педагогів, батьків та учнів. Всі матеріали, за словами Лариси Костенко, доступні для перегляду та скачування. Зробити це можна всього за кілька кроків:

  1. Зайти на курс «Дистанційне навчання для учнів 1-11 класів» за посиланням: https://padlet.com/ok03061968/navchannyonlain
  2. Обрати категорію.
  3. Обрати необхідний предмет.
  4. Обрати необхідний клас. Для перегляду всіх розробок обраного класу, необхідно прокрутити коліщатком комп’ютерної миші.
  5. Для перегляду конкретного дистанційного уроку навести вказівником миші та натиснути.
  6. Для експорту віртуальної дошки Padlet з обраною розробкою достатньо скопіювати адресу та вставити її в необхідному місці.

Сподіваємося, що матеріали курсу стануть у нагоді педагогам та допоможуть провести якісно дистанційне навчання, а для учнів процес засвоєння нових знань полегшиться  та стане цікавим, - зазначила Лариса Костенко.

Усі новини