Дев’ята сесія міської ради Кропивницького завершить свою роботу у жовтні: усі земельні питання розглядатимуться прозоро і публічно

Понеділок, 18 вересня 2017 15:37

            Дев’ята сесія міської ради має завершити свою роботу у жовтні: останнє її засідання заплановане на другу декаду місяця. Про це повідомив міський голова Андрій Райкович під час апаратної наради сьогодні, 18 вересня.

            - Кожен керівник виконавчих органів міської ради має уважно проаналізувати всі рішення, які не були підтримані депутатським корпусом на попередніх засіданнях і опрацювати їх додатково  разом із членами постійних депутатських комісії, - відзначив міський голова. – Все має бути прозоро і зрозуміло для всіх. Особливо того, що стосується питань регулювання земельних відносин. До нас звертаються кропивничани з проханням вирішити їхні проблеми і ми не можемо не розглянути кожне звернення.

            Щоб оперативніше опрацювати земельні питання, вирішено скликати чергове засідання профільної постійної депутатської комісії у розширеному складі, за участі усіх охочих депутатів, заявників, представників громадськості.

            - Таке засідання відбудеться вже у середу, 20 вересня, у кімнаті 215 приміщення міської ради, - повідомив секретар міської ради Андрій Табалов. – Управління апарату міської ради вже почало інформувати депутатів міської ради. Початок засідання комісії о 14.00.

Усі новини