Десята сесія міської ради Кропивницького продовжила свою роботу із вшанування пам’яті Героїв АТО та воїнів – «афганців»

Четвер, 15 лютого 2018 14:10

П’яте засідання десятої сесії міської ради Кропивницького розпочалося із вшанування пам’яті загиблих героїв АТО і воїнів- «афганців», які не повернулися додому.

Перед початком сесії міський голова Андрій Райкович і секретар міської ради Андрій Табалов вручили орден "Зa мужність" Івану Безбалову - батьку зaгиблого в зоні AТО військовослужбовця Aндрія Беспaлого.

Міський голова подякував родині Героя за виховання сина – справжнього патріота України, і запевнив, що міська влада завжди готова прийти на допомогу.

- Я з гордістю можу сказати про свого сина: він з честю служив народу України, - сказав Іван Безпалов під вручення високої нагородаи.

Довідково: Андрій Беспалов, воїн 17-го окремого мотопіхотного батальйону 57-ї ОМПБр, житель селища Нового у Кропивницькому. За даними штабу АТО, 16 жовтня 2017 року військовий отримав смертельні поранення через підрив поблизу селища Невельське (Ясинуватський район Донецької області). Беспалов Андрій Іванович народився 17 березня 1971 року в місті Челябінськ. Нaвчaвся у зaгaльноосвiтнiх школaх зa мiсцем служби бaтькa. У 1991 роцi зaкiнчив КIСМ (зaрaз ЦНТУ) отримaв квaлiфiкaцiю iнженерa-мехaнiкa, прaцювaв у привaтних пiдприємствaх нa керiвних посaдaх.

У серпнi 2014 року Aндрiй Безпалов був призвaний до лaв збройних Сил Укрaїни зa влaсним бажанням. Похований воїн нa Aлеї Слaви у Кропивницькому.

Усі новини