Честь і вічна пам’ять: у Кропивницькому попрощалися з загиблими Героями

Вівторок, 19 вересня 2023 17:03

Сьогодні, 19 вересня, у Кропивницькому на Алеї почесних воїнських поховань Далекосхідного кладовища відбулося прощання з Героями, які не повернулися з передової, залишившись вірними до останньої хвилини обов’язку мужності й честі.

Володимир Гребенюк народився 28 липня 1980 року в Кропивницькому. Закінчив школу №26, будівельний коледж. Працював за спеціальністю, був майстром на всі руки. В лютому 2023 року його призвали по мобілізації до ЗСУ. Служити випало на посаді старшого сапера-гранатометника.

Солдат Володимир Гребенюк загинув 04 вересня в районі Костянтинівки Краматорського району Донецької області. Родина залишилася без люблячого сина, батька, брата.

В’ячеслав Шитухін народився в Кропивницькому. Навчався в школі №13, вищому професійному училищі імені Миколи Федоровського, отримав диплом електрогазозварювальника. Працював на різних підприємствах міста, в сфері торгівлі. Був мобілізований у червні 2023 року, воював старшим стрільцем механізованого відділення.

49-річний солдат В’ячеслав Шитухін загинув 12 вересня на Донеччині, під Первомайським Покровського району. В пам’яті рідних він залишиться люблячим сином і братом, бойові побратими запам’ятають його надійною і сміливою людиною.

Сергій Кушнір — з багатодітної родини. Народився 29 серпня 1973 року в селі Гарманівка, що неподалік Компаніївки. Після закінчення школи отримав освіту слюсаря, трудову діяльність розпочав на Дніпровському метизному заводі. Трудився слюсарем в агропромисловій компанії “Фаворит”. В липні 2023 року був призваний до Збройних сил України, служив гранатометником, мав звання солдат.

Сергій Кушнір загинув 12 вересня під Первомайським під час виконання бойового завдання. Родина залишилася без турботливого сина, батька, чоловіка, брата, дідуся.

Панахиду за загиблими відслужив архієпископ Кропивницький і Голованівський Православної церкви України Марк.

Усі новини

Новенці пам’ятають про Чорнобиль
П'ятниця, 26 квітня 2024 16:13