Бюджетники Кропивницького вчилися ефективно готуватися до зими

П'ятниця, 30 червня 2017 16:07

У Кропивницькому на базі регіональної торгово-промислової палати відбувся семінар щодо впровадження ЕСКО-механізму та енергоменеджменту в бюджетній сфері.

У семінарі, організованому з ініціативи Держенергоефективності України, взяли участь радник голови Держенергоефективності України Олексій Корчміт, начальник Управління енергетичного менеджменту та стандартизації Держенергоефективності Павло Ладецький, перший заступник голови Кіровоградської облдержадміністрації Сергій Коваленко, заступник міського голови Олександр Грабенко, керівники виконавчих органів, бюджетних організацій та установ міста і області.

Учасники семінару розглянули питання впровадження енергосервісу, дали оцінку новим можливостям для бізнесу і розпорядників бюджетних коштів від впровадження системи енергоменеджменту в бюджетних установах.

Олексій Корчміт детально проінформував представників бюджетної сфери про умови співпраці з енергосервісними фірмами. Їх відмінністю від інших інвестиційних компаній є те, кошти, вкладені у термомодернізацію ЕСКО-компаніями повертаються виключно за рахунок економії на оплаті комунальних послуг. Більше про діяльність ЕСКО-компаній в Україні можна дізнатися на офіційному сайті Держенергоефективності.

З презентацією на тему “Впровадження системи енергетичного менеджменту в місті Кропивницькомуˮ виступила головний спеціаліст відділу інвестиційної діяльності та підприємництва управління економіки міської ради Кропивницького Маріанна Морква.

Усі новини