Бригади ЖЕО продовжують дезінфекцію під’їздів житлових будинків у Кропивницькому

Субота, 28 березня 2020 13:29

Станом на ранок, 28 березня, Кіровоградська область залишається єдиною в Україні, де не виявлено небезпечний коронавірус COVID19. На активне блокування загрози його поширення спрямовані у ці дні активні дії комунальників Кропивницького.

Спеціалісти міських ЖЕО продовжують виконувати дезінфекцію громадських місць - під’їздів багатоповерхівок міста. До цієї роботи бригади ЖЕО №№ 2, 3, 4 та КРЕПу №9 приступили ще вчора зранку. А от керівництво ЖЕО №1 обрало іншу тактику — бригади цієї управляючої компанії працювали звечора, протягом всієї ночі.

Дезінфекцію ретельно виконували на всіх поверхах, знезаражуючи стіни, сходи, вхідні двері. Від вчорашнього вечора до продезинфікованих під’їздів додались ті, що розташовані за адресами Полтавська 30; Героїв України 12; Куроп‘ятникова 25; Пашутінська 12; Перспективна 32/11; Короленка 2, 24, 30, 38; Шевченка 26; Добровольського 3, 6, 9, 14, 16,20; Шульгіних 39/4; 43; Бєляєва 25. Роботи продовжуються.

Бригади дезінфекторів вийшли також на затверджені маршрути у мікрорайоні Новому.

Міська рада Кропивницького звертається до усіх кропивничан перед загрозою небезпечної епідемії діяти узгоджено і організовано, неухильно дотримуватися карантинних заходів, звести до мінімуму контакти, регулярно мити і дезінфікувати руки і житлове приміщення. Настав час продемонструвати, що громада Кропивницького вміє об’єднатися і спільно протистояти суворому виклику.

Усі новини