Бібліотечна планета Кропивницького: зустріч із цікавими письменниками – завжди радісна подія

П'ятниця, 13 жовтня 2023 16:29

Для Кропивницької центральної міської бібліотеки імені Володимира  Панченка вже стало доброю традицією запрошувати літераторів - земляків до книгозбірні. Ось і вчергове відбулася така цікава зустріч – цього разу з творчими, щирими, відкритими до спілкування письменниками та поетами літературного об’єднання «СТЕП»: Ольгою Полевіною, Тетяною Микитась, Ніною Даниленко та Галиною Суржок.

На розмову з літераторами завітали читачі, серед яких переважна більшість - студенти Кіровоградського медичного фахового коледжу ім. Є.Й. Мухіна.

Головною  темою зустрічі стала презентація книги «Яблука з матусівського саду». Це видання містить спогади та статті про Віктора Погрібного, який 48 років керував обласним літоб’єднанням «Степ».

У доробку літературного об’єднання є щорічні альманахи, збірка «Смертельний соль-дієз», куди ввійшли твори, написані після 24 лютого 2022 року, збірка воєнної тематики «Рік лютневої люті», «Сороки далекого села», повість для дітей і підлітків «Таємниці старого горіха», яку степівчани написали разом з авторами з різних областей України та з-за кордону.

- Учасники зустрічі мали приємну нагоду познайомитися з письменниками та їхніми книгами. Цікава манера спілкування, спогади зі свого життя, авторське виконання творів, добрі практичні поради для людей, що відчувають у собі сили стати на письменницьку стежину, підкорили усіх, - відначила директорка централізованої бібліотечної системи Кропивницького Світлана Тимків. -   Розмова з літераторами була щирою, емоційною та залишила у серцях тепло і радість від знайомства. Тож, якщо вас зацікавили книги і ви хочете їх прочитати, завітайте до бібліотеки – у нас вони є, та ще й з автографами.

Усі новини

Чисте місто — в чистий четвер
Середа, 1 травня 2024 17:01