Андрій Табалов: ситуація із газопостачанням у Кропивницькому буде розглянута на позачерговій сесії міської ради

Понеділок, 19 березня 2018 13:36

            Позачергова сесія міської ради Кропивницького відбудеться завтра, 20 березня. Про це повідомив секретар міської ради Андрій Табалов під час апаратної наради сьогодні, 19 березня.

            - Я особисто був на акції протесту під стінами ВАТ «Кіровоградгаз», яку ініціювала громада міста у відповідь на зухвале відключення котелень Кропивницького від газопостачання, - відзначив Андрій Табалов. – Там були і радикально налаштовані представники громадськості. які мали велике бажання розпочати штурм будівлі. Але ми спільно, з ініціативи депутатів міської ради, присутніх на мітингу, вирішили рухатися законним шляхом і перенести вирішення питання оголошення недовіри голові правління ВАТ «Кіровоградгаз» у сесійну залу.

            На переконання секретаря міської ради, жодних обставин, які б виправдали поведінку керівника ВАТ «Кіровоградгаз» немає.

            - Можливо у голови правління було на меті спробувати потрусити дещо міський бюджет, - зробив припущення Андрій Табалов. – І він розраховував, що за рахунок шантажу у нього щось може вийти. Але це безглуздо – чинити тиск на громаду. Місто вміє добре рахувати бюджетні кошти і в обласному центрі є куди їх витратити, адже щороку у Кропивницькому реалізується все більше важливих для містян проектів.

Усі новини