Андрій Табалов перевірив якість виконання ремонтних робіт прибудинкових територій по вулиці Генерала Жадова

Субота, 13 жовтня 2018 21:56

Сьогодні, 13 жовтня, секретар міської ради Андрій Табалов разом з керівником головного управління житлово-комунального господарства міської ради Віктором Кухаренком проінспектували якість відремонтованих прибудинкових територій по вулиці Генерала Жадова, 23 (корпус 2,3) та Героїв України, 36 (корпус 1,2).

Як повідомив Віктор Кухаренко, за даними адресами було відновлено асфальтове покриття на прибудинкових територіях та облаштовано водовідведення. Зокрема, по вулиці Генерала Жадова, 23, за бажанням мешканців, проїзд до дитячого садка було відокремлено бордюрним каменем, щоб унеможливити паркування автомобілів на цій ділянці. А по вулиці Героїв України, 36 мешканці виявили певні недоліки в асфальтуванні, які керівник підрядної організації пообіцяв оперативно виправити. Під час інспектування Андрій Табалов, який є депутатом на даному окрузі, наголосив, що всі питання стосовно ремонтних робіт та усунення недоліків постійно тримає на особистому контролі. Очільник депутатського корпусу зауважив, що тільки спільними зусиллями міської влади та громади можна досягти бажаного результату.

- Проінспектувавши дві адреси в рамках моєї депутатської діяльності, де було зроблено прибудинкове асфальтування та облаштування бордюрів, можу сказати, що якістю робіт я задоволений, - зазначив Андрій Табалов. – На зустріч ми запросили мешканців будинків, які від початку ремонтних робіт брали активну участь як у проектуванні, так і під час їх виконання, контролюючи процес. Коли люди безпосередньо беруть участь, вказують виконавцям ремонтних робіт на недоліки, тоді і результатом у підсумку залишаються задоволені усі. Так, за порадою мешканців з’явився спеціальний під’їзд до дитячого садку, відділений від місця для паркування автомобілів бордюром, а також біля одного з під’їздів було облаштовано водовідведення, оскільки там постійно стояла вода.

На завершення зустрічі люди щиро подякували Андрію Табалову за виконану роботу. Також пролунали побажання облаштувати на прилеглій території одного з будинків дитячий майданчик. Присутня на зустрічі голова ОСББ «Переможець-21» Тетяна Джулай запропонувала сусідам взяти приклад з їхнього двору та не чекати допомоги зі сторони, а самостійно розробити та подати проект на громадський бюджет. Адже саме завдяки перемозі у бюджеті участі у їхньому дворі наступного року з’явиться фітнес-містечко.

Усі новини