Андрій Табалов: міська влада зацікавлена, щоб у Кропивницькому було зручно і комфортно голосувати на дільницях

П'ятниця, 21 червня 2019 15:42

Виборчий процес у Кропивницькому має бути зручним і доступним для усіх категорій громадян. Перевірку забезпечення умов голосування на дільницях представникам мало мобільних груп населення перевірили сьогодні, 21 червня, секретар міської ради Андрій Табалов спільно із представниками ГМ «ОПОРА».

У центрі уваги інспекції були виборчі дільниці, розташовані на других поверхах будівель. Зокрема,  у приміщеннях ЖЕО №4, ДЮК «Надія», ЗОШ №30, №32, ДНЗ №37 «Ластівка» та в адміністративній будівлі ТОВ «Екостайл». За поданням спостерігачів «ОПОРИ» у міській раді Кропивницького розглядаються можливості перенесення дільничних комісії  на зручніші для виборців перші поверхи.

 - Ми,  разом із громадськими активістами, перевірили можливість облаштування пунктів голосування на першому поверсі у приміщення шести виборчих дільниць. Поки що винайшли таку на двох локаціях, - підбив підсумок інспекції Андрій Табалов. – Будемо продовжувати нашу спільну роботу наступного тижня.  Міська влада зацікавлена у тому, щоб виборцям на дільниці було зручно, аби вони могли комфортно проголосувати. Тому, як завжди,  намагатимемося зробити все, від нас залежне, щоб піти назустріч громаді.

Усі новини