Андрій Райкович зустрівся з мешканцями багатоповерхівки: підрядники за власний кошт перероблять огріхи у своїй роботі

П'ятниця, 14 червня 2019 17:06

Ще вчора представники багатоповерхівки по вулиці Героїв України, 36 були на прийомі у міського голови Кропивницького Андрія Райковича, аби просити допомоги у вирішенні низки питань життєдіяльності будинку, а вже сьогодні, 14 червня, очільник міста особисто виїхав на місце, щоб предметно познайомитись зі станом справ і проблемами, які турбують містян.

До слова, двір цієї багатоповерхівки виглядає дуже охайно: внутрішньодворові дороги тут відремонтували у 2017 - 2018 роках і  на це витратили понад 2 мільйони бюджетних коштів, у будинку виконано поточний ремонт даху.

- Справа суттєво зрушила з місця, коли у нашої території з’явився закріплений депутат, ним став секретар міської ради Андрій Табалов, - говорить мешканка мікрорайону, завідуюча одного із будинків Тетяна Гуркович. – Ми відразу знайшли спільну мову і організували дієву співпрацю.

Проте, за словами мешканців, нещодавно відремонтований дах під час сильних дощів почав частково протікати. А покладений асфальт у деяких місцях просів і дощова вода тепер при зливах затікає у під’їзди.

Андрій Райкович поставив завдання терміново виправити ситуацію. Підрядник, що ремонтував дах, пообіцяв, що всі недоліки усуне вже цими вихідними. А до кінця червня перероблять і неправильно виконане асфальтування двору.

Турбує мешканців і ліфт, який не працює у одному з під’їздів. До того ж, цьогоріч з нього викрали електронне обладнання, що значно здорожчало ремонтні роботи. На відновлення роботи підйомника необхідно не менше 80 тисяч гривень. Начальник ГУ ЖКГ міської ради Тетяна Савченко запевнила, що відновлювальні роботи цього ліфта включено до плану і почнуться вони вже у липні.

Андрій Райкович акцентував  увагу керівників виконавчих органів і комунальних підприємств на необхідності оперативно реагувати на звернення громадян і якісно  виконувати всі заплановані роботи.

- Ми повинні чути людей, – наголосив Андрій Райкович. – А люди не повинні приходити на прийом і випрошувати зробити те, що міська влада має зробити по закону, вони не мають чекати роками, адже їхні проблеми – це звичайні господарські питання, які виконуються в робочому порядку. Тому їх вирішення не відкладайте в довгий ящик, а беріться за роботу негайно!

Мешканці почули позицію Андрія Райковича і подякували йому за плідну роботу на громаду Кропивницького. Запевнили, - всі зміни, що відбулись в місті, вони бачать і цінують.

Усі новини